Jaunumi

Attīstot jaunu produktu kategoriju- uzsākam D vitamīna ražošanu. Plānots šogad sasniegt savā Silvanols interneta platformā – vismaz 5% no kopējā apgrozījuma.

Pagājušais gads mums ir parādījis, ka nekas nav akmenī cirsts un mums ir jābūt spējīgiem pielāgoties pārmaiņām pasaulē un realizēt jaunas iespējas.
Esam ne tikai izveidojuši savu interneta e-veikala platformu Latvijā, lai būtu ērti un ātri pieejami saviem klientiem,
bet arī no 2021.gada nodrošināsim šo piedāvājumu visā Baltijā.

Turpinām strādāt E-komercijas attīstībā un strādājam pie  jaunas Well-Being produktu kategorijas, kas nodrošinās vēl lielāku produktu piedāvājumu tieši interneta lietotājiem.
Pēc “Gemius”  veiktā e-komercijas pētījuma (Šogad pētījums veikts no 13. janvāra līdz 3. februārim, aptaujājot 3115 respondentus vecumā no 18 līdz 74 gadiem.) 72% aptaujāto Latvijas iedzīvotāju tiešsaistē iepērkas vismaz reizi mēnesī un biežāk. 2021. gadā ievērojami pieaudzis ne vien to respondentu skaits, kuri iepirkušies internetā, bet arī aptaujāto daļa, kuri uzskata, ka tēriņi internetā šogad palielināsies.

Cilvēks saskaras ar mainīgu apkārtējo vidi un arvien jaunām dzīves stila radītām vajadzībām un problemātiku.  Silvanols vēlas uzrunāt cilvēkus, kuriem rūp sava veselība primāri caur profilaksi un ilgtermiņā. Mēs varam parādīt savu līderību, jo esam inovatīvs uzņēmums, kas piedāvā visaptverošu un plašu dabīgu produktu sortimentu.
No šodienas Well- Being kategorijā- saviem pircējiem piedāvājam D- Vitamīnu:
“Vitamin D3 4000 IU Silvanols” pieaugušajiem un “Vitamin D3 1000 IU Silvanols” bērniem.


Abiem produktiem ir augsta D3 vitamīna koncentrācija, patīkama, maiga saldā apelsīna garša. Īpaši ir padomāts par produkta kvalitāti un oksidēšanās samazināšanu – kā produktu bāze ir izvēlēta īpaša saulespuķu eļļa (angļu val.: winterised), kas nodrošina D vitamīna kvalitāti ilgtermiņā.

Silvanols ir ražotājs, kas jau no pašiem sākumiem būtisku uzmanību ir pievērsis izejvielu un produktu pētniecībai. Mūsu ieguvums ir jaunas zināšanas par mūsu dabas vielu produktu efektivitāti un drošību. Sabiedrība akceptē uz pierādījumiem balstītas zināšanas. Tās ļauj pārliecināt cilvēkus Latvijā un ārvalstīs par mūsu produktu priekšrocībām slimības periodā un veselības uzlabošanas nolūkā. Jaunās zināšanas dod iespēju runāt par mūsu produktiem ievērojami augstākā līmenī. Mēs ticam, ka ne visu cilvēka izvēlē nosaka cena, primāri produkta vērtība tiešām ir apliecināta kvalitāte un pierādīta efektivitāte.

Back to top