Jaunumi

BLOGS

Ziedonis un alerģijas ir klāt!

PASYFO aplikācija rāda, ka šobrīd ir augsts ziedputekšņu alerģijas risks. Zied bērzi un citi augi, kas daudziem cilvēkiem var izraisīt alerģiskas reakcijas – acu asarošanu, deguna kņudēšanu, šķaudīšanu.

Ko darīt?

Pasargāt sevi ar SILVANOLS Aller-go-nasal spray – līdzekli, kas speciāli radīts deguna gļotādas aizsardzībai pret dažādiem alergēniem- ziedputekšņiem, putekļu ērcītēm, dzīvnieku spalvām.

Aller-go-nasal spray sastāvā ir būtiskas vielas, kas nepieciešamas deguna gļotādas aizsardzībai. Uzzini katras no tām iedarbību:

  • Nātrija algināts – pārklāj deguna gļotādu un neļauj alergēniem iekļūt tālāk organismā. Nātrija algināts ir kā lietussargs deguna gļotādai.
  • Laktoferīns – piesaista alerģiskās daļiņas, salipina tās un aptur to aktivitāti. Varētu teikt, ka laktoferīns ir kā labais kareivis, kas neitralizē ienaidnieku – ieelpoto alerģisko daļiņu.
  • Nātrija hialuronāts jeb hialuronskābe rūpējas, lai deguna gļotāda būtu mitrināta un veselīga. Arī nātrija alginātam un laktoferīnam ir mitrinošā iedarbība. Ja jau esam sākuši izmantot tēlainās izteiksmes līdzeļus, tad visas sastāvdaļas ir kā labie dakteri, kas rūpējas par veselīgu deguna gļotādu.
  • Hipertoniskais sāls šķīdums ir visbiežāk izmantotais deguna gļotādas aprūpē. Arī tas ir Aller-go-nasal spray sastāvā un mazina deguna gļotādas tūsku.
  • Piparmētra atvieglo elpošanu.

Piecas labas vielas vienā produktā, kas sargās tevi no alerģiskām iesnām.

Back to top