Jaunumi

BLOGS

Vai D vitamīnu ir jālieto vasarā?

D vitamīns ir nepieciešams imunitātei, kaulu veselībai, labam garastāvoklim, un parasti to rekomendē lietot no septembra līdz aprīlim, kad saules aktivitāte ir zema. Kad laukā spoži spīd saule, iespējams, ka D vitamīna uzņemšanu ar uztura bagātinātājiem varētu pārtraukt, bet statistika rāda, ka vidēji 80% Latvijas iedzīvotāju D vitamīna līmenis asinīs ir kritiski zems.
D vitamīna līmeņa izpēte Latvijas iedzīvotāju vidū sākta salīdzinoši nesen – analizēti pārsvarā desmit gadu dati, un tie liecina, ka D vitamīna deficīts un nepietiekamība Latvijas iedzīvotāju vidū ir izplatīti neatkarīgi no vecuma, dzimuma un gadalaika, un tikai apmēram piektajai daļai iedzīvotāju D vitamīna līmenis ir normas robežās*

Tas nozīmē, ka vairumam ir liela varbūtība būt to cilvēku vidū, kuriem ir pazemināts D vitamīna līmenis.

Ko darīt? Vai D vitamīnu turpināt lietot vasaras mēnešos?

Pareizāko atbildi iegūsiet palūdzot savam ģimenes ārstam nosūtījumu uz asins analīzēm D vitamīna līmeņa noteikšanai. Ja rezultāts rādīs, ka D vitamīna līmenis asinīs ir nepietiekams vai zems, droši vien ārsts rekomendēs turpināt D vitamīna lietošanu arī vasaras periodā.

Augstas kvalitātes D3 produkti- 
“Vitamin D3 Silvanols 4000 IU” un “Vitamin D3 Silvanols 1000 IU”

  • D3 vitamīnam ir augsta koncentrācija (4000 IU un 1000 IU)
  • D3 vitamīnu var dozēt – lietot pa 2 vai 1 pilienam, atkarībā no nepieciešamības. Arī vasaras periodā droši var lietot uzturošo devu (1 pilienu), ja nav laika doties uz asins analīzēm.
  • Tiek izmantota winterise saulespuķu eļļa – tā ir īpaši apstrādāta, eļļa, kas frakcionēta aukstā temperatūrā, rezultātā nodrošinot ilgstošāku produktu kvalitāti, kas īpaši svarīgi siltā laikā.
  • Pārsteidzoša, prieku izraisoša garša, ko rada pievienotā saldā apelsīna eļļa.

Aromterapeiti mēdz dēvēt apelsīna ēterisko eļļu par šķidro saules gaismu. Citrusaugļi absorbē tonnu saules gaismas un tās enerģijas, tādēļ nav brīnums, ka ēteriskā eļļa, kura ekstrahēta no mizām, ir enerģijas pilna.

Mēs teiktu, ka Silvanols D3 vitamīna produkti ir garšīgākie D vitamīni pasaulē!
PRODUKTS PIEEJAMS TIKAI SILVANOLS E-VEIKALĀwww.SILVANOLS.lv

 

 

*Latvijas Osteoporozes un kaulu metabolo slimību asociācijas, Rīgas Stradiņa universitātes, Rīgas Austrumu Klīniskās slimnīcas
speciālistu veikts pētījums 2015. gadā.

Back to top