Jaunumi

BLOGS

Jūnijā SILVANOLS sadarbībā ar medicine.lv piedāvāja testēt VENOLUX kapsulas un VENOLUX gelu – kāju vieglumam un labai vēnu veselībai ilgtermiņā.

VENOLUX kapsulām ir jauns, uzlabots sastāvs ar augu ekstraktiem. Zirgkastaņa un ruskuss palīdz samazināt smaguma sajūtu kājās, veicina asinsriti un venozo cirkulāciju. Ruskuss palīdz mazināt pietūkumu, atsvaidzina un rada viegluma sajūtu kājās. Divdaivu ginks veicina asins mikrocirkulāciju.

Savukārt VENOLUX gels rada tūlītēju atvēsinošu efektu, lietojot to kāju noguruma mazināšanai ilgstoši stāvot, sēžot un pie pastiprinātas slodzes. Produkts būs piemērots arī pēc aktīvas sportošanas un garām pastaigām, radot patīkamu atvēsinošu iedarbību.

VENOLUX gela sastāvā ietilpst ārstniecības augi, kas labvēlīgi iedarbojas uz kāju asinsvadiem – zirgkastaņa, arnika, divdaivu ginks, kā arī smiltsērkšķu dzinumi, kuriem piemīt izteikta antioksidatīva iedarbība un kas pasargā ādas šūnas no brīvo radikāļu ietekmes. Mentols ātri atvēsina, atsvaidzina un sniedz tūlītēju atvieglojumu, bet patentētais egles skuju ekstrakts Silbiols nomierina un dziedē kāju ādu un piešķir VENOLUX gelam dabīgu, patīkamu un atsvaidzinošu aromātu

VENOLUX PRODUKTU TESTA REZULTĀTI:

Marija, 35 gadi
Pieteicos karstajā jūnija mēnesī medicine.lv testēt VENOLUX kapsulas un gelu no “Silvanols”. Tā kā karstā laikā man ir problēmas ar smaguma sajūtu, tūsku kājās, tad, iepazīstoties ar informāciju par piedāvāto komplekso risinājumu – kapsulas kopā ar gelu kāju veselībai – uzreiz pieteicos.
Mani uzrunāja, ka produkts ir dabīgs, sastāv no ārstniecības augiem, turklāt es uzticos “Silvanola” produktiem.

Man ir sēdošs darbs, un kājas ļoti sapampst, arī brīvdienās pēc garām pastaigām kājās ir smaguma sajūta. Lietoju VENOLUX kapsulas katru dienu no rīta, kapsulas ir viegli norijamas. VENOLUX gelu lietoju gan no rīta, gan vakarā, uzklājot to uz apakšstilbiem, kas ir problēmzona. Gela smarža ir viegla, dabīga, sajutu skujukoku un atvēsinošo mentola smaržu – ļoti patīkams un atsvaidzinošs aromāts. Lietoju nelielu gela daudzumu, kas ļoti labi uzsūcās ādā. Patīk arī tas, ka iepakojums ir hermētiski noslēgts un viegli ietojams. Uzreiz sajutu kājām patīkamu atsvaidzinošu efektu.
Jau pēc pāris dienām kājas kļuva vieglākas; lietojot gelu, veicu kājām masāžu un arī biežāk izkustināju kājas, centos pēc iespējas vairāk izstaigāties un,
lietojot arī iekšķīgi kapsulas, tas viss kompleksi deva labus rezultātus. Samazinājās tūska, un kājas kļuva vieglākas. Pēc pāris nedēļām arī pēc garākām pastaigām kājas jutās labi un bija spēks izturēt pastaigas. Vēl novēroju, ka kāju āda kļuva maigāka un mitrināta, kā rezultātā nevajadzēja lietot papildu krēmus.
Esmu ļoti apmierināta ar rezultātiem. Vēlos parūpēties arī ilgtermiņā par savu kāju veselību un noteikti lietošu šo komplekso produktu arī pārējos vasaras mēnešos.
Paldies “Silvanolam” un medicine.lv!

 

Tīna, 36 gadi
Pieteicos “Silvanols” produktu VENOLUX testam, jo smaguma sajūta kājās, nogurums un tūska man ir aktuāla problēma dēļ liekā svara un sēdošā dzīvesveida. Ilgāku laiku pastaigājot vai stāvot kājās, izjūtu diskomfortu – tādu smeldzošu sajūtu kājās un vēlmi apsēsties, atpūtināt kājas.
Lietoju kapsulas un gelu, kā norādīts – kapsulas vienu reizi dienā, parasti no rītiem pirms darba, bet gelu – divas reizes, rītā un vakarā, dažreiz, kad biežāka staigāšana – trīs reizes. Kapsulas lietoju divas nedēļas, bet gels vēl palicis. Par kapsulu iedarbību vēl ir grūti spriest, domāju, ka tās jāpalieto ilgāk, lai būtu jūtams efekts ilgtermiņā. Savukārt gels gan deva patīkamas sajūtas jau lietošanas laikā, rūpīgi iemasējot apakšstilbos – tam tiešām ir patīkami atvēsinošs efekts, kas sniedz tūlītēju efektu! Gels ātri uzsūcas, līdz ar to var droši vilkt apģērbu. Arī pēc gela ieziešanas kustoties kājas un katrs solis šķeit vieglāks. Patīk arī tā iepakojums – ļoti vienkāršs un parocīgs lietošanā!
Noteikti iegādāšos vismaz vēl vienu šādu komplektu! Paldies!

 

Daiga, 44 gadi
Uzticos “Silvanols” produktiem, vienmēr esmu sajutusi solīto efektu, turklāt dodu priekšroku iespējami dabiskākiem produktiem, tieši tāpēc pieteicos šim testam. Man ļoti bieži sāp kājas, jo ikdienā darbā ir ļoti daudz jāstaigā. Viss, ko vēlos pēc darba, ir apgulties gultā un atpūtināt smeldzošās kājas, reizēm ir jūtama pat tāda pulsējoša sajūta. Līdz ar to iespēja par brīvu izmēģināt “Silvanols” produktus manai problēmai bija tieši laikā un iepriecināja.
Uzskatu, ka produkts, sākot jau ar iepakojuma dizainu, ir veiksmīgi izstrādāts. Iepakojums rada sajūtu, ka tas tiešām ir dabisks produkts. Kapsula lietoju no rītiem un vakaros pēc darba, jo instrukcijā norādīts, ka paaugstinātas slodzes gadījumā var lietot pa divām kapsulām. Kapsulas ir pavisam nelielas un viegli norijamas, uzdzerot glāzi ūdens.

Gelu gan lietoju biežāk, vismaz trīs reizes dienā, ņēmu to līdzi uz darbu – iepakojums ir kompakts un ērti lietojams, neaizņēma daudz vietas somiņā. Tas būtiski atviegloja manu pašsajūtu darbā, jo sniedza solīto atvēsinošo efektu un padarīja kājas vieglākas, kā arī mazinājās tūska, kas dienas beigās bija ļoti bieža parādība.
Tā kā kapsulas lietoju pa divām dienām, tās ātri beidzās, tāpēc iegādājos vēl divus iepakojumus, lai peietiek ilgākam laikam un lai kāju veselība uzlabotos.
Tiešām noderīgs produktu tests, par ko saku milzīgu paldies!

 

Agnese, 27 gadi
Pieteicos medicine.lv VENOLUX gela un kapsulu izmēģināšanai, jo strādāju biroja darbu, kas loģiski atsaucas arī uz kāju pašsajūtu, jo asinsrite ir traucēta. Pēc vairākām nosēdētām stundām darbā kājas ir stīvas un lielus attālumus pastaigāt ir grūti, kājas ātri nogurst un vakarā ir neliela tūska. Iepriekš lietoju citu krēmu kājām un vēlējos salīdzināt, kurš sniedz labāku iedarbību – VENOLUX vai iepriekš lietotais krēms.

Jāatzīst, ka VENOLUX efekts man patika labāk, tas ļoti labi atslābina kājas un krietni ātrāk uzsūcas ādā, neatstājot lipīgu virskārtu. Pateicoties patīkamajam atvēsinošajam efektam un relaksējošajam gela aromātam, bija vēlme lietot šo gelu biežāk nekā divas reizes, iemasēju to vismaz trīs reizes dienā – pirms darba, pusdienlaikā un vakarā pēc darba. Arī cena ir pieņemama un iepakojums – ļoti parocīgs, tāpēc ikdienā to vienmēr ņēmu līdzi, lai kurp dotos.

Kapsulas lietoju vienu reizi dienā pēc brokastīm, ar to lietošanu nekādu problēmu nebija, iedzēru un viss. Izlietojot visu iepakojumu, novēroju nelielas izmaiņas kāju pašsajūtā pēc darba, diskomforts vairs nebija tik jūtams kā agrāk. Taču grūti spriest, vai pašsajūta uzlabojās no kapsulām vai gela, iespējams, abi līdzekļi kopā kā līdzēja.
Ieteicu VENOLUX arī savām kolēģēm, kuras nomoka līdzīgas problēmas.
Paldies!

 

Lelde, 39 gadi
Vēlējos izmēģināt “Silvanola” VENOLUX, jo, pirmkārt, piesaistīja jau pats iepakojuma vizuālais izpildījums, kas rada priekšstatu kā par dabisku produktu, kā arī uzrunāja arī pats dabiskais sastāvs, jo cenšos izvairīties no ķīmijas, kas ir dažādās citās ziedēs un uztura bagātinātājos.
Turklāt par “Silvanola” produktiem esmu dzirdējusi tikai labas atsauksmes.
Kopš pēc dzemdībām esmu manāmi pieņēmusies svarā, arī staigāšana sagādā problēmas – jau pēc pusstundu ilgas pastaigas kājas ir nogurušas un ar tādu karstuma sajūtu. Tā kā atteikties no pastaigām nebūtu prātīgi un arī nevēlos, bija jāmeklē kāds risinājums, kā atvieglot ikdienas kustības, tāpēc ļoti iepriecināja šāda iespēja izmēģināt kompleksu risinājumu VENOLUX.
Kapsulas bija vienkārši lietojamas, lietoju tās katru dienu, tiesa gan, dažādos laikos. Tām nav smaržas, kas arī priecē, jo es esmu diezgan jutīga uz dažādiem aromātiem. Paralēli lietoju arī gelu VENOLUX divas trīs reizes dienā – tas pārvērtās par tādu patīkamu ikdienas rituālu, jo bija iespēja izbaudīt biežāku kāju masāžu no sava vīriņa. Gelam ir superatvēsinošs efekts un patīkama smarža, kas vēl vairāk uzlaboja labsajūtu masāžas laikā! Noskaņojums pēc masāžas – lielisks, kājas vieglas! Ko vēl vairāk var vēlēties?
Sirsnīgi pateicos medicine.lv, ka dodat tādu iespēju izmēģināt tik noderīgus produktus, kā arī “Silvanols” par kvalitatīviem un iedarbīgiem produktiem! Noteikti ieteikšu VENOLUX arī draudzenēm un tuviniekiem, kā arī pati iegādāšos to pēc iespējas!

 

Katrīna, 29 gadi

Pieteicos testēt VENOLUX uztura bagātinātāju un gelu nogurušām kājām, jo vasarā regulāri kājas ir piepampušas, novērojama smaguma sajūta un izteikts nogurums.
Produktiem ir pievilcīgs dizains, tie ir ērti lietojami. Ļoti patika gels – smarža, konsistence, to bija viegli uzklāt, un patīkami atvēsinoša sajūta jūtama jau pirmajās minūtēs. Abus produktus lietoju reizē, no rītiem un vakaros, aptuveni viena mēneša garumā, un efekts patiešām bija sajūtams. Nepatīkamās sajūtas mazinājās un tūsku vairs nenovēroju. Patiešām iesaku šo produktu visiem, kas saskārušies ar līdzīgām problēmām!

 

Maija, 36 gadi
VENOLUX uztura bagātinātāju un gelu nogurušām kājām vēlējos izmēģināt, jo ikdienas darbos lielākoties stāvu kājās, kā rezultātā vakaros jūtos pārgurusi, kājas sāp, ir piepampušas, reizēm ir bijis pat tā, ka pēdu nav iespējams novietot uz zemes. Tā kā piemēroti apavi nesniedza vēlamo efektu, nolēmu, ka jāizmēģina kāds papildlīdzeklis.
Gels ir kompakts, to ērti paņemt līdzi un ērti lietot, pateicoties dozatoram. Tas viegli klājas un ātri iesūcas ādā. Lietoju divas reizes dienā, taču reizēm arī biežāk – reizēs, kad jutu kāju nogurumu jau pusdienlaikā. Kapsulas lietoju vienu reizi dienā, vakaros.
Produkti ir ļoti, ļoti labi. Man bija vieglāk nostrādāt darbadienu, arī vakaros gels sniedza tūlītēju atvieglojuma sajūtu. Ja iepriekš bija reizes, kad šķita, ka varu tikai gulēt un nekustēties, tad tagad jutos gana labi, lai pēc darba nodotos arī citām aktvitātēm. Noteikti turpināšu produktus lietot arī turpmāk!

 

Irina, 52 gadi
Vēlējos izmēģināt VENOLUX produktus nogurušām kājām, jo šīs sajūtas man nav svešas – vakaros jūtu sagurumu, kas īpaši izteikts ir pēc pastiprinātas slodzes, īpaši garākām pastaigām.
Abiem produktiem ir skaists dizains – izteikti toņi, gaumīgs noformējums.
Lietošana ir ērta, ja vajag – abus var ērti paņemt arī līdzi. Uztura bagātinātāju man novērtēt grūti – pieļauju, ka tas jālieto ilgāk nekā dažas nedēļas, lai spriestu par efektu, taču gelu gan varu paslavēt – efekts jūtams uzreiz, turklāt ļoti izteikti. Uzklājot jūtama atvēsinošā iedarbība, kas ļoti atvieglo sāpes, saspringumu, sajūtas līdzīgas kā pēc masāžas.
Esmu ļoti priecīga par šo atklājumu un noteikti lietošu gelu vēl pēc nepieciešamības.

 

Sabīne, 28 gadi
Pieteicos produkta testam VENOLUX uztura bagātinātājs un gels nogurušām kājām, jo ikdienā staigāju augstpapēžu apavos, tāpēc vakaros nereti kājas sāp, ir nogurušas. Nepatīkamās sajūtas īpaši izteiktas ir vasarā, kad vakaros novērojama arī tūska, kājas ir kā notirpušas.
Zīmola “Silvanols” produktus esmu lietojusi iepriekš un varu teikt, ka man tie tiešām patīk – vienmēr esmu droša par kvalitāti, par to, ka produkti ir dabīgi un kvalitatīvi.
VENOLUX priecē ar gaumīgu dizainu, skaistām krāsām – iepakojums ir tiešām glīts, visa informācija ir skaidri saprotama. Arī lietojamību vērtēju kā labu. Vienīgi gela iepakojums varēja būt lielāka tilpuma, lai pietiktu ilgākam laikam.
Produktu lietoju kā ieteikts – gelu divas reizes dienā, uztura bagātinātāju – vienu reizi. Gela iedarbība ir ļoti laba. Ja, atnākot mājās, kājas šķita, kā mēdz teikt, “kā ķieģeļi”, tad jau dažas minūtes pēc uzklāšanas bija jūtams atvieglojums, nepatīkamās sajūtas ievērojami samazinājās. Lietojot gelu no rītiem, arī pa dienu bija vieglāk un vakarā simptomi nebija izteikti.
Paldies par iespēju pamēģināt VENOLUX!
Noteikti gelu turēšu pa rokai, un šī nebūs pēdējā reize, kad izmantoju šo produktu!

 

Liāna, 32 gadi
Jūnijā man bija lieliska iespēja izmēģināt VENOLUX gelu un uztura bagātinātāju nogurušām kājām. Esmu aktīva dzīvesveida piekritēja, dažkārt sanāk visu dienu pavadīt uz kājām. Ir reizes, kad dienas otrajā pusē jau jūtu, ka kājas ir nogurušas un piepampušas. Ja vakarā pēc darba paredzētas kādas aktivitātes, ir grūti saņemties, kājas sāp.
Lietoju gan gelu, gan kapsulas. Kapsulas ir viegli norijamas, mutē nepaliek nepatīkama piegarša.
Gelam ir kompakts iepakojums. Tas ir tūbiņā ar dozatoru, kas padara lietošanu vienkāršāku, atšķirībā no citiem šāda veida produktiem. Gelam nepiemīt spēcīgs mentola aromāts, kā arī pēc lietošanas āda nepaliek lipīga – tas man ir ļoti svarīgi. Gels ātri iesūcas āda, uzreiz ir jūtams atvēsinošs efekts. Lietoju jau mēnesi, pēc nepieciešamības.
Esmu ļoti apmierināta, jo, pateicoties šim gelam, manas kājas jūtās lieliski un dienas saspringtais ritms man vairs nav šķērslis.

 Iegādāties šos un citus SIA “Silvanols” ražotos produktus Jūs varat aptiekās un
internetaptiekās visā Latvijā.
Atsauksmes: www.medicine.lv

 

Back to top